مدیریت خبر

الهم صلی علی محمد و ال محمد(و عجل فرجهم)

مدیریت خبر

الهم صلی علی محمد و ال محمد(و عجل فرجهم)

ناکثین و قاسطین و مارقین در دل تکنولوژی


 تاریخ  تکرار  می شود و فقط هوشمندان وبا فراست ها  هر زمان است  که  از  حوادث  گذشته درس و عبرت میگیرند   وراه درست را انخاب می کنند  اکنون سوال این است  در جامعه فعلی ما  سر دمداران ناکثین، قاسطین و مارقین  چه کسانی هستند و ما در کدام جبهه قرار داریم آیا با علی زمان هستیم  یا در سنگر  پیمان شکنان , قدرت طلبان . متعصبان کور واقع شدیم و نفرین پیغمبر عزیز را به جان خریدیم  و باید بدانیم  بصیرت داشتن   فقط در شناخت درست و واقعی  حوادث ,در زمان خودش  معنی پیدا می کند  است 

موضوعی که قرار است به آن بپردازم، ناکثین، قاسطین و مارقین در نهج البلاغه است

۱) «ناکث» از ریشه «نکث» است که به معنی نقض و شکستن و دور افکندن بکار می رود. مانند: نکث العهد نبذه. یعنی عهد خود را نکث کرد یعنی شکست و به دور افکند.

۲) «قاسط» از ریشه «قسط» بوده که هم به معنای عدل و هم به معنای عدول و انحراف از عدل (دو معنای متضاد) بکار می رود. در اینجا معنای دوم اراده شده که منظور، عدول از حق است.

۳) «مارق» از ریشه «مروق» است که به معنی خروج و بیرون رفتن تیر از هدف آمده است. مروق از دین خروج از حدود مرزبندی شده دین است.

 

  ادامه مطلب ...

حرف الان شمس تبریزی


هر مرد شتر دار اویس قرنی نیست/


هر شیشه ی گلرنگ عقیق یمنی نیست/


هر سنگ و گلی گوهر نایاب نگردد/ 


هر احمد و محمود رسول مدنی نیست/


بر مرده دلان پند مده خویش نیازار/


زیرا که ابوجهل مسلمان شدنی نیست/


با مرد خدا پنجه میفکن چو نمرود/


این جسم خلیل است که آتش زدنی نیست/


خشنود نشو دشمن اگر کرد محبت/


خندیدن جلاد ز شیرین سخنی نیست/


جایی که برادر به برادر نکند رحم/


بیگانه برای تو برادر شدنی نیست/


صد بار اگر دایه به طفل تو دهد شیر/


غافل مشو ای دوست که مادر شدنی نیست

رونمایی از فاجعه بازرسی های غیر عادی که ایران قرار است بپذیرد.

بعد از طی شدن روندی در شورای امنیت، آمریکا -- یا فرانسه یا انگلیس یا حتی روسیه -- می تواند در نهایت به صورت یکجانبه به شورای امنیت برود و اعلام کند «من می خواهم تحریم ها فورا اعاده شود»، که معنایش این است که تحریم ها بلافاصله به صورت کامل به اجرا درآید. و بعدش یک رای گیری خواهد شد، که در آن تحریم ها فورا اعاده می شود، مگر اینکه آمریکا اعلام کند، خیر.

اگر ایرانی ها گفتند که شما اجازه بازرسی از این مکان را ندارید خواه نظامی باشد یا نباشد آنگاه آژانس بین المللی انرژی اتمی می تواند خواهان دسترسی به آنجا باشد.هیچ محدودیت درباره نوع تاسیساتی که باید به آنها  دسترسی باشد، وجود ندارد اما باید دلیلی برای مشکوک بودن وجود داشته باشد.اگر ایران بگوید نه آنچه که روی خواهد داد این است که جریانی وجود خواهد داشت  که باید ظرف بیست  و چهار روز به نتیجه برسد.در این زمان اگر ایران و آژانس نتوانند درباره مفاد دسترسی به آن مکان به توافق برسند که  آژانس را راضی کند این موضوع به کمیته مشترک خواهد رفت.این کمیته مشترک از تمامی امضاء کنندگان توافق یعنی آمریکا،انگلیس ،فرانسه ،آلمان ،اتحادیه اروپا ،روسیه ،چین و ایران استاگر پنج عضو از هشت عضو این کمیته مشترک بگویند نه ما نگرانیم و باید درباره این مکان تحقیق شود ایران باید اجازه دسترسی را بدهد و اگر این اجازه را ندهد  و هنوز امتناع کند آنگاه این نقض تمام توافق خواهد بود.تمامی این مراحل باید در مدت زمان بیست و چهار روز و یا کمتر به نتیجه برسد.

گروه بین الملل – رجانیوز: در حالی که تیم مذاکره کننده ایران از بیان جزییات توافق نهایی با ۱+۵ خودداری می کنند مقامات آمریکایی در گفتگوهای مختلف با رسانه های خبری جزییات توافق صورت گرفته را علنی می کنند.

به گزارش رجانیوز، مشاور امنیت ملی آمریکا در مصاحبه با شبکه تلویزیونی رویترز به بیان جزییات دقیقی درباره نحوه بازرسی ها از مراکز نظامی و غیر نظامی ایران توسط بازرسان آژانس انرژی اتمی پرداخته است.

این اظهارات که با متن ۱۵۹ صفحه ای برجام منطبق است، این به معنای نادیده گرفته شدن مسلم خطوط قرمز نظام درباره عدم اجازه بازرسی از مراکز نظامی است، علاوه بر این اجازه دسترسی به بازرسان آژانس برای بازدید از مراکز نظامی و سری نگرانی ها را درباره افشای اطلاعات سری نظام در حوزه نظامی و همچنین نقض استقلال و حاکمیت کشور بیشتر می کند.

شایسته است اعضای تیم مذاکره کننده ایران و مسئولان وزارت خارجه نسبت به اظهارات رایس روشنگری کرده و در صورتی که این اظهارات صحیح نیست ، آن را به صورت شفاف تکذیب کنند.

در ادامه متن کامل گفتگوی مشاور امنیت ملی آمریکا با شبکه تلویزیونی رویترز رو می خوانید:

سوزان رایس: اجازه بدهید که یک زمینه کلی را ارائه کنم.در مورد اول تمامی تاسیسات اتمی شناخته شده آنها به صورت مستمر و  بیست و چهار ساعته و هفت روز هفته تحت نظارت آژانس بین المللی انرژی اتمی خواهد بود.این نکته نخست استدر وهله دوم بازرسان بین المللی و آژانس بین المللی انرژی اتمی دسترسی مستمر  به  کل زنجیره تامین برنامه اتمی ایران خواهند داشت.این موضوع معادن اورانیوم،کارخانه و تاسیسات تولیدی و کارخانه های تولید سانتریفیوژ و همچنین تاسیساتی که سانتریفیوژهای در حال چرخش در آنها موجود باشد، در بر می گیرد.بنابراین تمامی زنجیره تامین به طور مستمر تحت نظارت قرار دارد.

بنابراین آنچه که ما درباره آن صحبت می کنیم و باید این سوال را بپرسیم این است که اگر ما اطلاعاتی درباره اماکن اعلام نشده و مشکوک داشته باشیم آنگاه جریان تحقیقات درباره آن اماکن چگونه خواهد بود؟اجازه بدهید این موضوع را توضیح دهم.در نخستین مورد برای مثال آمریکا اطلاعاتی را جمع آوری می کند که نشان می دهد که یک مکان مخفی و مشکوک وجود دارد. ما این اطلاعات را به آژانس بین المللی انرژی اتمی می دهیم و آنگاه آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره آن تحقیق می کند.آژانس به ایران خواهد رفت و درخواست بازدید آن مکان را خواهد داشت و با بررسی آنجا و جمع آوری نمونه های خاک و زیستی آنها را درباره وجود رادیو اکتیو مورد آزمایش قرار خواهند داد.


 

ادامه مطلب ...

سید علی ما همگی یار توایم

✊بعضی ها فکر میکنند
اینکه می گوییم اگر غلطی از اسرائیل سربزند با خاک یکسانش می کنیم
یا ما کاخ سفید را حسینه می کنیم بلف می زنیم و همه اینها را محض شوخی می گوییم باید بگویم:
ما نواده های خمینی هستیم 
واهل این نوع شوخی های بی نمک نیستیم
ما اسرائیل را نابود می کنیم
قدس را آزاد می کنیم
و کاخ سفید را حسینه می کنیم
ما متجاوز را تا جهنم تعقیب می کنیم
و استکبار را مثل شوروی به زباله دان تاریخ تبعید می کنیم
شاید شما اهل این شوخی های بی نمک باشید اما ما نه
نشانی جدید ما را از نوچه های استکبار در منطقه از ناوهای غرق شده شان در خلیج فارس از بالگردها و سربازان سوخته در طبس،

از RQ 170 در آسمان ایران،

از سفارت شنود در طالقانی بپرسید؟


ما دیپلمات نیستیم که حرف بزنیم

سربازیم، عمل می کنیم!

اوباما لاف در غریبی میزند

رهبری در مورد رجز خوانی یک هفته قبل  دولت مردان ودولت زنان غربی ها ,در خطبه عید فطر فرمودند

 

این آقا (رئیس جمهور امریکا) گفته است می تواند ارتش ایران را نابود کند/ قدیمی های ما این جور حرف ها را لاف در غریبی می گفتند/ اگر می خواهند درست بفهمند اگر می خواهند از تجربه های خود درست استفاده بکنند بدانند اگر جنگی این جا اتفاق بیفتد آن کسی که سرشکسته از جنگ خارج خواهد شد آمریکای متجاوز و جنایتکار است

افسران - لاف در غریبی....

 فرمایش رهبری به خوبی تبیین شده نیاز  توضیح  نخواهد بود ولی اما اصل این ضرب المثل این است:( با عرض معذرت)

 لاف در غریبی گوزیدن در بازار مسگرهاست