مدیریت خبر

الهم صلی علی محمد و ال محمد(و عجل فرجهم)

مدیریت خبر

الهم صلی علی محمد و ال محمد(و عجل فرجهم)

بلومبرگ: نیروهای آمریکایی برای رویارویی احتمالی با چین و روسیه آمادگی ندارند

پایگاه اینترنتی بلومبرگ در مطلبی به بحران آمادگی رزمی در ارتش آمریکا و بی‌تجربگی نیروهای نظامی این کشور پرداخت.

بلومبرگ: بحران آمادگی در ارتش آمریکا/ نیروهای آمریکایی برای رویارویی احتمالی با چین و روسیه آمادگی ندارند!به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان ؛ پایگاه اینترنتی بلومبرگ در گزارشی از بحران آمادگی رزمی در ارتش آمریکا خبر داد.
  
این پایگاه اینترنتی در گزارشی با عنوان اینکه آمادگی (رزمی ارتش) یک نکته انحرافی است و آمریکا به مباحثه‌های نظامی نیاز دارد، نوشت: در تغییر و تحولات جدید که مایه تعحب هیچ‌کس نبود، پنتاگون در لایحه بودجه کنگره بدون آسیب باقی ماند. تنها هزینه پیروزی، اعتبار وزارت دفاع است. 

بر این اساس، پنتاگون در لایحه بودجه که تا سپتامبر سال میلادی جاری (2017) اعتبار دارد، 15 میلیارد دلار مازاد دریافت کرد. یک و نیم درصد از آن بودجه 1 تریلیون دلاری آمریکا برای پنتاگون و دفاع ملی اختصاص داده شده است.  

با این حال، برخی لفاظی‌های رهبران مختلف نظامی و اعضای کنگره نشان می‌دهد که با این یک و نیم درصد، آینده‌ای برای ارتش آمریکا قابل پیش‌بینی نیست. ژنرال‌های ارشد و اعضای کمیته‌های مجلس نمایندگان و خدمات مسلح سنا از «بحران آمادگی» ارتش صحبت می کنند و هشدار می دهند که پس از 16 سال جنگ، هم نیروهای نظامی و هم تجهیزاتی که آنها استفاده کرده‌اند، اصلا برای رویارویی با تهدیدات بالقوه از طرف چین یا روسیه آمادگی ندارند. 

در ادامه این مطلب آمده است: همیشه انتخاب چندین مثال برای حمایت از چنین ادعاهایی آسان است. به عنوان مثال، یک دریاسالار نیروی دریایی شهادت داد که تقریبا دو سوم از ناوگان دریایی اف/ای-18  (F / A-18  ) هورنت و جنگاوران سوپر هورنت برای مبارزه آماده نیستند. این اظهارات به راحتی اینکه گفته می‌شد ارتش از مدت های طولانی در نظر داشت تا بتدریج این هورنت را از رده خارج کند و این مسئله را که  پنتاگون در سال 2015 از کنگره خواسته بود تا 1.15 میلیارد دلار در بودجه برنامه‌ریزی شده برای مدل جدیدتر سوپر هورنت اختصاص دهد، رد می‌کند. برنامه‌ریزی ضعیف ممکن است سبب کمبود موقت هواپیماهای فعال شود، اما مقدار زیادی از دیگر جنگنده‌ها در ارتش وجود دارد. و شرکت لاکهید مارتین شدیدا و در سریعترین زمان ممکن در حال تولید نسل بعدی اف-35 است. 

مطابق با نرخ تورم، هزینه‌ها نسبتا بالا است. اگر چه این میزان به عنوان یک سهم از تولید ناخالص ملی، زیر سطح دوران جنگ سرد قرار دارد، هنوز میزان هزینه سالانه نظامی آمریکا به مراتب بیشتر از مجموع 8 کشور جهان است و آمریکا بیشتر بودجه خود را در بخش نظامی هزینه می‌کند. آمریکا بیش از 100 میلیارد دلار در سال برای خرید هواپیما، کشتی، اسلحه و مانند آنها هزینه می‌کند. 

بلومبرگ در ادامه نوشت: در حالی که جنگ در افغانستان و عراق، تلفات زیادی از مردان و زنان نظامی که لباس یونیفرم بر تن داشتند گرفت و میزان زیادی از تجهیزات نظامی و سلاح آنها از بین رفت، هنوز نیز به طور گسترده اذعان می‌شود که آمریکا از زمان جنگ جهانی دوم، نیروهای چندان با تجربه‌ای ندارد تا روی آنها حساب کند و از تجربیات آنها استفاده کند. 

به گفته «دیوید پترائوس»، ژنرال بازنشسته ارتش آمریکا، نمرات تحصیلی نیروهای جدید، بالاتر از متوسط نمرات آنها در دهه 1980 و 1990 بود. در پایان، نیروهای به خوبی آموزش دیده، معیار نهایی آمادگی هستند. 

مسائل نظامی بحث‌برانگیز زیادی هستند که ارزش بحث کردن دارند از جمله اینکه تا چه حد باید تحقیق و توسعه در تجهیزات با تکنولوژی بالا مانند هواپیماهای بدون سرنشین و زیردریایی‌های کنترل از راه دور بسیار بیشتر از سخت‌افزارهای سنتی هزینه داشته باشند و اینکه برای ایجاد یک سرویس جنگ سایبری موثر چه باید کرد. همچنین برخی بحران‌های واقعی جزئی از جمله کمبود خلبانان نیروی هوایی واجد شرایط وجود دارد. 

بلومبرگ در انتها نوشت: علاوه بر این، کنگره و دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، به پیدا کردن راهی برای پایان دادن به افزایش مخارج قانون کنترل بودجه -که راه را برای پنتاگون برای برنامه‌ریزی فراگیر بلند مدت بسیار سخت کرده است- نیاز دارند. این دلگرم‌کننده بود که شنیدیم سناتور جان مک کین، رئیس کمیته نیروهای مسلح مجلس سنا، روز پنج شنبه گفت که وی برای رای‌گیری درباره از بین بردن محدودیت‌های هزینه‌ها اعمال فشار خواهد کرد. قانون‌گذاران و دولت نیز باید برای مجوز جدید برای استفاده از نیروی نظامی جهت جنگ علیه داعش از جایگاه حقوقی همکاری کنند.



انتهای پیام
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.